Pitkiä pellavia

Kyllä nämä voittavat Runebergin tortut ihan kevyesti.pulla2Ja hillolla tietysti, vaikka en katso kieroon niitä, jotka nauttivat omansa mantelimassalla. Pullien resepti on suoraan jauhopussin kyljestä, kätevää! Taikina nostatettiin jääkaapissa yön yli. Ihan kätevää sekin joskin pullien kohotusaika oli siksi hieman normaalia pidempi.

Pullien väliin laitettiin Marin heinäkuussa keittämää ihanan tykkyä kanelimustikkahilloa ja eksperimenttinä vatkatun smetanan ja vispikerman sekoitusta. Täyteläistähän se oli mutta ei välttämättä jää viimeiseksi kerraksi!

Aurinkoista laskiaisviikonloppua ja pullaisia päiväkahvihetkiä kaikille!pulla

Advertisement

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: