Keväthangilla

Kevättalven yksi hienous on hankikanto ja kun siihen lisätään aurinkoinen sää, ei siinä enempiä syitä tarvita pukea kahisevaa ulkoiluasua päälle ja viritellä jalkoihin lumikengät. Reppuun pakattiin trangia, termari, muutama nakkimakkara, sinappia ja sämpylät.trangia copytrangia2 copyValloitimme Mt. Takametsän ja pystytimme leirin aurinkoiselle pikkuaukiolle. Herkulliselle maistuivat trangialla käristetyt minibratwurstit luonnonhelmassa ja päälle ryystettiin vähän teetä.nakkisampyla copytermari copyNoissa isoissa Airamin termareissa on kätevästi kaksi kuppia, toinen vähän isompi ja toinen pienempi ”kaverikuppi”. Sellainen tarra siinä kyljessä tosiaan on, hirmuisen sympaattista!

Advertisement

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: