Pasteis de “nada”

En nyt viittaa tässä erääseen suomenruotsalaiseen lifestyle-ohjelmaan, mutta tosiasiahan on, että aina ei vaan voi onnistua. pasteisdenada copyVappuviikonloppu oli kiireinen kaikkine ulkopuuhineen ja tietysti olin tehnyt itselleni aika haastavan listan erinäisiä leipomisia ja ruokia. Todettaanko tässä nyt siis se, että tällaiselta harrastelijaleipurilta nämä portugalilaiset pasteis de nata -piiraat eivät synny vasemmalla kädellä siinä sivussa.pasteisdenada3 copyYhteen sain sentään oikeaoppiset tummat pilkut. Ja melko tummat ja e r i t t ä i n rapeat reunat. Laitan reseptin jakoon sitten, kun lopputulos on lähempänä oikeaa.pasteisdenada2 copyJa tulihan tässä nyt sitten sitä hävikkiäkin tehtyä. Valitettavasti. Yhden maistettuani totesin, että ehkä on parempi haudata nämä kompostin pohjalle.

Advertisement

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: