Pihapiirissä tapahtuu osa 2

Tässä kevättalvella sydän rupeaa aina pamppailemaan vähän tiheämmin, mitä lähemmäksi mökkiä päästään. Silmä tarkkana vilkuilen peltoja ja muiden pihoja, että mikäköhän se lumitilanne omassa pihassa mahtaa olla. Viime viikon perjantaina hymy oli herkässä, kun edellisen viikon lumista ei oikeastaan ollut jälkeäkään ja mutalammikkoa muistuttanut piha oli lähes kuiva.kasvimaa copyMyös kasvimaa oli vapautunut lumikerroksesta ja pääsin kääntämään ensimmäisen puolikkaan.

marjapensas copyvsip copy

Ilo oli sitä suurempi, kun huomasin lehtien alta pilkottavan terhakkaat valkosipulien alut. Laitoimme Marin kanssa testimielessä myös marjapensaiden nuoria oksia multaan ja ne ovat todistettavasti elossa, hurraa ja kiitos herra ja rouva myyrä, ettette kajonneet niihin talven aikana!raparperi copyMustasta mullasta ponnistavat myös nämä liikuttavan ryppyiset raparperit, joista toivomme vahvempaa satoa kuin viime vuonna.

Viime syksynä rakennettu vaja sai uuden maalikerroksen ja samaan syssyyn Juha nikkaroi haraville ja lapioille uuden säilytyspaikan. Kuvasta ei kunnolla näy nikkarimme nerokasta ideaa laittaa lapioiden kärkien alle suojalauta, etteivät ne vahingoita varsinaista seinää, mutta siellä se siis on punaiseksi maalattuna.vajantaus copyMökin edustaa sulostuttavat skillat, jotka punkevat päivänvaloon vanhoja terassilautoja uhmaten. Pihan taaimmainen nurkka puolestaan on keväisin kauneimmillaan, kun sinivuokot puhkeavat kukkaan.skilla copysinivuokot copyKeväisää viikonloppua kaikille!

Advertisement

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: