DIY pyhjekoukku

Helatorstai-viikonloppuna ohjelmassa oli mm. romun lajittelua ja kaatopaikalle roudaamista. Vanhat ikkunanpokatkin saivat lähteä tilaa viemästä mutta pelastin niistä nämä helat.pysselSaunan eteisessä olleesta puisesta naulakosta oli jo aikaisemmin päätettyä luopua, joten tiesin heti mihin tarkoitukseen nämä helat päätyisivät.puhjekoukku2Maalin alta paljastui messinkinen pinta ja pyhje pysyy helan hangoissa tukevasti myös ilman lenksua. Pyhje myös sopivasti peittää vanhan naulakon jättämän vaalean jäljen seinäpaneelissa.pyhjeKriikunatkin herkesivät aurinkoisessa säässä kukkimaan, oi kevät!kriikuna

Advertisement

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: