Päivän asu – tyynyille

Olin salaa toivonut, että kesälomalla olisi ainakin muutama sateinen päivä. Nyt toivon vähemmän salaa, että saataisiin edes muutama auringonsäde. Sateinen sää antoi kuitenkin hyvän syyn nostaa ompelukone kissan sijasta pöydälle ja surauttaa tyynyille uudet asut.lankarullatKivistön tyynyt ovatkin kaikki hieman eri kokoisia, joten kaupasta ei näille pehmoisille olisi uutta vaatetta kuitenkaan löytynyt. Ohje päällisiin löytyi ihanasta Ompele ja neulo omin käsin -kirjasta, joka on ollut minulla siskolta lainassa jo useamman vuoden. Kirjassa on monta todella simppeliä ja kivaa perusohjetta näistä tyynynpäällisistä aina neulottuun hartiahuiviin asti. tyynyKankaiksi valikoituivat vanhat äidiltä saadut verhokankaat, oma kirppislöytö ja siskolta saatu super suloinen sydänkangas. tyyny5Näihin kelpaa kuistilla nojailla, kun uppoutuu lomalukemisiin.

Advertisement

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: