Madeleinen matka

Neiti Madeleine lähti matkalle kohti Suomea vuonna 2010. Matka Ranskasta Suomeen oli pitkä mutta ei kovin kivinen.madeleine4Ensin saapui silikoninen muotti. Se hautautui hyväksi toviksi kaupunkikeittiön laatikkoon. Seuraavana vuonna saapui pussillinen valmista suklaalla höystettyä Madeleine-ainesta. En vielä tästäkään vihjeestä ottanut onkeeni.madeleineTämä pussukka sijoitettiin Kivistön kuiva-ainekaapin keskimmäisen hyllyn perukoille lupauksena tarjoilla näitä pieniä herkkuja ensimmäisenä aurinkoisena kevätpäivänä kuohuvan kera.madeleine2 Meni kevät, kesä, syksy, talvi ja taas yksi kevät. Muotti pysyi kaupunkikeittiön laatikossa ja pussukka Kivistön kaapissa. Kunnes eräänä kesäisenä viikonloppuna silikonimuotti matkusti autossa Kivistöön. Ja kas, suloiset Madeleinet olivat vihdoin perillä. Pulleroisina ja tomusokerilla kuorruttettuina heidät maiskuteltiin iltapäivän auringossa kuohuviinin kera. Sen pituinen se.madeleine3

 

 

 

Advertisement

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: