2,25-vuotisarvonta, kiitos ihanat!

Koska tämä harmaa vuodenaika kaipaa piristystä. Koska Kivistössä-blogi on ollut pystyssä 2 vuotta 3 kuukautta. Koska te kaikki lukijamme olette ihania, innoittavia, aktiivisia. Koska olemme viime aikoina olleet hämmentyneen onnellisia tunnustuksista, joita olemme saaneet. Muun muassa näistä syistä arvomme kaksi pakettia, jotka sisältävät lempikeittiötuotteitamme.

arvonta

Haluamme arpoa nimenomaan asioita, joista itse pidämme ja jotka Kivistön keittiössä ovat käytössä ahkeraan. Niinpä lähestyimme kahta suosikkikauppaamme, jotka ystävällisesti lahjoittivat tuotteitaan arvontaamme.

Kierti myy kotimaisena käsityönä valmistettuja ekologisia ja värikkäitä tuotteita. Kivistön keittiöön on hankittu erityisesti bambuisia keittiörättejä, koska hurmaavissa kuoseissa saatavat tiskirätit kehtaa pitää mökin pikkuruisessa keittiössä esillä ja likaantunut rätti on helppo viedä kaupunkiin pestäväksi muun pyykin mukana. Toiseen pakettiin päätyy Liisan suosikki Sipulikupoli ja toiseen Marin suosikki Kettu.

Modernin mummolan Liinu ja sisarensa Annu ovat kaiken ohella myös saippuakauppiaita. Heidän ihanan suomalaisen Mummi ja minä -tuotesarjansa tiskiaineet ovat päätyneet Kivistön tiskipöydälle tehokkuutensa, ekologisuutensa, piristävien tuoksujensa ja sympaattisen ilmeensä vuoksi.  Toisesta paketista kuoriutuu Sitruunasooda ja toisesta Mansikkamarenki.

Lupaamme pakettiin mukaan myös ahkerassa  käytössä olevaa – ja valmismajoneeseista ainoaa oikeaa – Hellmann’sin majoneesia, jota on Kivistön jääkaapissa aina.  Leivontaa ja muuta herkuttelua varten Mari toi paketteihin Roomasta kaksi pötköä vaniljajauhetta, johon on hankala Suomessa päästä käsiksi. Lisäksi timpurimme Juha on luvannut tehdä teille mahdollisena bonuksena kaksi pientä juustolautaa, jos puumateriaali vain ehtii riittävästi kuivua ensi viikonlopuksi.

Osallistumisohjeet: jätä kommenttisi kommenttilaatikkomme. Voit antaa ruusuja, risuja, juttuvinkkejä , -toiveita tai vain sanoa moi. Jos olet fb-sivujemme seuraaja, saat kaksi arvontalipuketta. Kerro siis se myös kommentissasi, ja jätä vastaukseesi jonkinlaiset yhteystiedot, joilla saamme sinut kiinni, jos onni suosii. Kummassakin paketissa on yksi bambutiskirätti, yksi tiskiaine, yksi majoneesi sekä yksi tanko vaniljajauhetta. Lisäksi paketeista saattaa löytyä pienet kuvanmukaiset juustolaudat.  Viimeinen osallistumispäivä on 8.12 lauantai. Ilmoitamme voittajat maanantaina 10.12.

Alkuperäinen juttu kommentteineen täällä.

Advertisement

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: