Mieli lepää Kivistössä

Kodin Kuvalehti

Vietimme viime heinäkuussa hauskan päivän Kivistössä toimittaja Tuula Salakarin ja lahjakkaan kuvaajan Sari Tammikarin kanssa. Päivän asut voi käydä kurkkimassa eilen ilmestyneestä Kodin Kuvalehdestä, jossa mekin nyt näemme rakkaan pienen Kivistömme  muiden silmin.

Leivoimme vieraille Jonnan kaalipiirakan, cannelét ja makean vuohenjuustotortun, teimme aamusella pikasiivouksen ja keräsimme kedolta kukkia maljakkoon. Vieraiden saavuttua esittelimme tiluksia, asetuimme pyynnöstä ulos tiskaamaan, kannoimme halkoja ja olimme salaa hyvin mielissämme, kun vieraamme olivat haltioituneita omasta kesäarjestamme.

Rikoimme vähäisenkin harhan anonymiteetistamme, tarinoimme ja pidimme hauskaa. Siispä tämänkin kirjoituksen välityksellä: kiitokset kivasta päivästä Tuulalle ja Sarille!

Ps. Sarilta on muuten juuri ilmestynyt kehuttu kirja Onnellisen puutarhurin vuosi, ja onpa hän vastikään ruvennut ruokabloggariksikin.

Pps. Loppueditointi on ensimmäiseen kappaleeseen saanut Liisan herättämään Fabienin leivän tuoksulla ja minut veljeni kanssa nukkumaan saunatupaan. Älkää hätäilkö, elomme on edelleen lapsiperheystävällistä ja moraalisesti kestävää, kerrankos sitä pääsee lehdessä pariskunnat sekoittumaan hiukan kyseenalaisiin kombinaatioihin.

Advertisement

15 thoughts on “Mieli lepää Kivistössä

Add yours

  1. Jahans.. Herättää uteliaisuutta. Sehän on mentävä huomenna kirjastoon selaamaan!

  2. Minua hiukan nauratti se alku, jouduin lukemaan pariin kertaan läpi 😉 Mutta juttu oli mitä mainioin ja siitä välittyi juuri sellainen Kivistön tunnelma, kun täältä teidän blogistannekin.

    1. Ensin joutui jopa hetken miettimään, riittääkö huumori, mutta mihinkä se nyt lopulta ei riittäis. Onhan se aika räjäyttävä alku niille, jotka meidät nimeltä jo tuntee! Mitähän hittoo siellä Kivistössä oikein tapahtuu? 😀

  3. Oon täälä junas, kotia menos ja nyt harmittaa aivan vietävästi,että en ostanut KK:ta asemalta vaan pari ulkolaista ruakalehtiä…toivottavasti tämä numero ei nyt heti lopu kioskista…:)
    Ja nimenomaan teidät tuntien, muakin hihitytti niin vietävästi nua teidän parisuhdemuodostelmat…olikos se niin, että kaikkia paitsi kansantanhuja…..LOL

  4. Olen lueskellut ihanaa blogianne jo jonkin aikaa ja tänään kauppareissulla tulin poimineeksi ko. lehden ostoskoriini…mikä iloinen yllätys oli nähdä siellä tutun blogin “kulisseista” tehty juttu. 🙂

  5. Mä en oo vielä päässyt lehteen käsiksi, kun perjantaina myytiin vielä vanhaa numeroa, ja eilen unohdin kauppareissulla tsekata lehtihyllyn. Loistavaa, että Jokihakakin siis tulossa Seinäjoelle!

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: