Torstain drinkkivinkki – tymäkkä apero

Tällä kertaa lasista löytyy sekoitus, joka toimii ‘lyhyenä’ tarjoiltuna ruokahalun herättäjänä ja toisaalta soodalla jatkettuna muuten vaan viikonlopun virkistäjänä.

www.kivistossa.com

Inspiraationa toimi baarihyllyn perukoilla luimuillut limoncello-pullo, joka ei ole saanut suurta suosiota Kivistöläisten keskuudessa. Yhtenä osasena on myös ranskalainen Lillet, joka on maustettu väkevä viini ja ansaitsisi kyllä ihan sellaisenaan paikkansa täällä torstain drinkkivinkeissä. Aivan mahtava aperitiivi, jota hamstrataan ahkerasti matkoilta mukaan!

Lilletiä saa myös Alkon lippulaivamyymälästä Kampista tai on ainakin saanut, käykää kurkkaamassa! Jos Lilletiä ei ole saatavilla sen voi korvata esim. valkoisella portviinillä, jossa vähän samaa vibaa kuin Lilletissä.

Tymäkkä apero (1 annos)

4 cl limoncelloa
4 cl giniä
4 cl Lilletiä
1/2 limetin mehu
tiraus pastista
(soodaa)

Täytä sheikkeri jäillä ja mittaa sinne kaikki aineet. Sheikkaa tehokkaasti ja siivilöi juoma lasiin. Koristele jäisillä kotimaisilla vadelmilla. Cin!

www.kivistossa.com

Advertisement

2 thoughts on “Torstain drinkkivinkki – tymäkkä apero

Add yours

  1. Minä tykkään Limencellosta oikein jääkylmänä, tosin omatekemääni pitäisi sanoa varmaan “limencelloksi”. Nämä teidän torstaidrinkit on kivoja, ehti vielä etsimään ainekset viikonlopuksi, jos siis muistaisi 🙂

    1. Kiva kuulla Campa! Tässä erityisesti voi soveltaa oman maun ja baarikaapin sisällön mukaan. Limencellon voi korvata vaikka Cointreaulla ja pastiksenkin voi jättää pois halutessaan.

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: