Torstain drinkkivinkki – vanhat suosikit

Maailmassa on muitakin drinkkejä kuin GT ja kossuvissy. Klassikkoja ne toki ovat ja niillekin on paikkansa mutta vaihtelu virkistää! Siksi keräsin tälle torstaille muutaman drinkkisuosikin Kivistön arkistoista.

Aloitetaanpa kaivelu Rosmariini-vodkacollinsista. Ihanan happaman raikas collins on yksi Marin kaikkien aikojen suosikeista ja kyllä se minullekin maistui. Happamista drinkeistä opeteltavien listalla on whiskey sour, jonka tekemisestä olen pyytänyt Marilta oppituntia.

Rosmariinicollins

Toisesta rosmariinin maustamasta drinkistä, Rosmariinicocktailista, pitäisikin ottaa uusinta. Yrteistä keitetyt makusiirapit tuovat mukavaa vaihtelua drinkkeihin ja voisihan sitä lurauttaa mukaan vaikka bbq-kastikkeeseen.

www.kivistossa.com

Black velvet on esiintynyt ainoastaan Kivistön FB-sivuilla, mutta ansaitsee kyllä paikkansa tässä joukossa. Vaikka ei täyteläisestä Guinnessistä niin välittäisikään, tässä se sekoittuu mukavasti kuivaan siideriin. Puolet lasista täytetään siis ensin siiderillä, jonka päälle valutetaan hitaasti lusikan avulla Guinnessiä tai muuta vastaavaa tummaa olutta. Cheers!

www.kivistossa.com

Marin alkoholiton Hellejuoma vie välittömästi ajatukset kuumaan heinäkuiseen lauantai-päivään, kun viileä juoma saa lasin kyljet hikoilemaan. Mikäs sen ihanampaa kuin riisua multaiset hansikkaat käsistä ja istahtaa päivänvarjon alle nauttimaan virkistävää juomaa! Oltaispa jo siellä.

Ruusunlehti_minttu_juoma

Tsekkaa kaikki Kivistön drinkkivinkit ja muut juomasuositukset Lasissa-osion alta!

Advertisement

6 thoughts on “Torstain drinkkivinkki – vanhat suosikit

Add yours

    1. Siiderin voi muuten korvata myös skumpalla, mutta jätän oman harkinnan varaan haluaako sitä “tuhlata” tähän sekoitukseen..

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: