Torstain drinkkivinkki: Aperol mist

Kohta alkaa loma. Ajatukset jumittavat asioissa, jotka olisi ehdittävä valmiiksi ennen Kivistöön kirmaamista. Viime viikonloppuna istahdimme Marin kanssa lauantaisen remontti- ja puuhastelupäivän päätteeksi aurinkoiselle terassille ja maistelimme Aperol mistejä. Happamalta se maistui ensin mutta sitten suu tottui ja tykkäsimme kovasti.

www.kivistossa.com

Bon Appétit -lehti hehkutti taannoin Facebook-nostossaan, että olutdrinkit tekevät kovasti tuloaan. Jutun yhteydessä oli listattuna kymmenen eri olutdrinkkiä, Aperol mist mukaan lukien. Kivistössä on Torstain drinkkivinkki-sarjan aikana ehditty testata jo muutamia olutdrinkkejä ja jatkoakin varmasti seuraa. Välillä on kiva maistella muutakin kuin ihan perus lageria ja näitä olutdrinkkejä testaillessa tulee tutustuttua myös uusiin oluttyyppeihin.

Aperol mist (1 annos)

2 cl sitruunanmehua
4 cl Aperolia
1/2 ploa Hoegaardenia
jäitä
(sitruunankuorta koristeeksi)

Täytä pitkä lasi puolilleen jääpaloilla. Kaada päälle sitruunanmehu, Aperol ja lopuksi olut hitaasti valuttaen. Koristele halutessasi sitruunankuoren suikaleella.

www.kivistossa.com

 

Advertisement

6 thoughts on “Torstain drinkkivinkki: Aperol mist

Add yours

  1. Aperol on kyllä kiva juomapohja,itse tosin olen sitä yleensä juonut vichyllä,mutta vois vähän vaihdella seuraavalla kerralla:)

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: