Torstain drinkkivinkki: PIMM’S

www.kivistossa.com

James Pimm avasi ensimmäisen osteribaarinsa Lontoossa 1840-luvulla ja tarjoili lontoolaisille hyvää ruokaa ja palan painikkeeksi juomaa, joka tuli tunnetuksi nimellä PIMM’S N:o 1 Cup. Näin kertoo PIMM’S pullon takaetiketti. Kivistössä tätä englantilaisten klassikkojuomaa maisteltiin ensimmäistä kertaa helteisen alkuillan mölkkypelin lomassa.

PIMM’Sin miksereistä löytyy useita variaatioita, mutta me päädyimme ensikertalaisina testaamaan melko klassista yhdistelmää. Perinteisen kurkun korvasimme kuitenkin marjapihan antimilla, kun niitä niin helposti oli saatavilla.

PIMM’S N:o 1 Cup

1 osa PIMM’Siä
3 osaa lemonadea kuplaveteen tehtynä
paljon jäitä
appelsiinisiivuja
reilusti tuoreita marjoja
muutama mintunlehti

Täytä lasit tai kannu jäillä ja lisää loput ainekset. Sekoita ja tarjoile janoiselle peliporukalle.

www.kivistossa.com

Advertisement

9 thoughts on “Torstain drinkkivinkki: PIMM’S

Add yours

    1. Mitä mikseriä teillä käytetään? Pimm’s näyttäisi olevan Alkon tilausvalikomassa mutta sitä taitaa näin kesäaikaan löytyä hyllystä ainakin isoimmista Alkoista, koska sieltä tuo meidänkin pullo on hankittu.

  1. Me tilattiin paikallisesta Alkosta laatikollinen ja jaettiin se äidin ja sisarusten kesken. Pullot ovat pienempia kuin TaxFree -pullot. Hyvältähän tuo maistui taas. Muistellessamme yhdessä Chelsea Flower Shown tunnelmia pari kevättä sitten.

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: