Kivistö suosittelee: Syyskuu

Kivistössä inspiroidutaan valtavasti muista ruokablogeista ja halusimme jakaa muutaman suosikin syyskuun ajalta.

www.kivistossa.com

Suvi sur le vif ihastuttaa tunnetta ja tunnelmaa täynnä olevilla kuvillaan ja reseptioivalluksillaan. Paahdetut porkkanat ja oliiviöljyn kanssa hierottu lehtikaali oli todella helppo valmistaa ja maistui taivaallisen hyvälle, vaikka annoksesta unohtuikin za’aatar-mauste ja vuohenjuusto. Tähän asti lehtikaali on minusta ollut enemmän tai vähemmän sitkeää ja siksi vähän vastenmielistä, mutta Suvin salaatti teki minustakin lehtikaalifanin.

www.kivistossa.com

Kauniita ja veden suuhun herauttavia kuvia tarjoilee myös Jokihaka Kokkaa-blogi, jonka simpukat chorizon ja fregula sardan kera ovat ruokalistalla luultavasti tämän viikon perjantaina. Täydellistä ruokaa hämärtyvässä syysillassa nautittavaksi!

Helteiden helpotettua tuvan sähköuuniakin kehtaa jo käyttää. Viimeksi sinne pääsi muhimaan Kiusauksessa-blogista napattu tuhti kasvislasagne. Lasagnen juju on sitruunalla maustettu ricotta-juusto, joka korvaa perinteisen béchamel-kastikkeen. Tein lasagnen torstai-iltana uunia vaille valmiiksi, joten perjantaina mökille päästyämme ei tarvinnut kuin napsauttaa uuni päälle ja tuikata vuoka sinne paistumaan. Paistamisen aikana ehtii kattaa pöydän ja turista viikon kuulumiset viinilasillisen äärellä.

Kylmien hiipiessä tarvitaan lämpöä myös sielulle, vaikka baletin muodossa. Arjen yläpuolelle nousu viimeistellään kauniilla vaatteilla, pienellä suihkauksella lempihajuvettä ja lasillisella samppanjaa alkuun.

www.kivistossa.com

Ps. Silkan juhlan tavallisesta arki-illasta saa kauniilla Opera Afternoon Tea- väliaikatarjoilulla. Koskaan ei kannata aliarvioida itsensä hemmottelun terveysvaikutuksia!

Kivistö kävi koekatsomassa kauniin Onegin-baletin ja maistamassa Afternoon Tean Suomen Kansallisoopperan ja Kanrestan kutsumana.

Advertisement

2 thoughts on “Kivistö suosittelee: Syyskuu

Add yours

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: