Syömään! Kapris-sitruunapasta

Kapris-sitruunapasta www.kivistossa.comVuoden kovimmat ruokajuhlat ovat takana, rääppeet syöty ja arkinen aherrus alkaa. Juuri nyt millään ei ole niin kovaa tarvetta kuin nopeilla arkiruokaideoilla. Niinpä pitkään nukkumassa ollut nopeisiin arkiruokiin keskittyvä Syömään!-sarjamme saa jatkoa.

Suolainen, raikas ja tasapainoinen, helppo ja nopea; kapris-sitruunapasta on yksinkertaisuudessaan täydellinen pikaruoka. Muutama raaka-aine, aikaa kuluu tasan pastan keittämisen verran ja veistä pitää käyttää vain nimeksi. Eikös kuulostakin just siltä, mitä nyt tarvitaan?

Kapris-sitruunapasta

2:lle

250 g nauhapastaa
2 valkosipulinkynttä
3 rkl kapriksia
2 rkl voita
n. 1/2 sitruunan mehu (maistele omaan makuusi sopiva suhde)
suolaa ja mustapippuria
parmesaanilastuja

Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Hienonna sillä välin valkosipulinkynnet ja valuta kaprikset. Sulata voi pannulla ja kuullota valkosipulia muutama minuutti. Lisää kaprikset ja kuullota n. 5 minuuttia matalahkolla lämmöllä.

Valuta pasta ja kaada sen päälle voi-kapris-valkosipuli -seos sekä sitruunamehu. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Veistele päälle lastuja parmesaanista.

 

Advertisement

6 thoughts on “Syömään! Kapris-sitruunapasta

Add yours

  1. Kuulostaa just tämän hetken ruualta. Olipahan ruokailoittelua nuo pari viime viikkoa! Nyt maistuu simppeli pasta. Meillä tehdään huomenna folioon kääräistyjä uuniperunoita ja täytettä lohijämistä. Ihanaa vuoden alkua!

  2. Hyvältä kuulostaa. Vaan olittepa te paljon parempia suunnittelemaan – meillä on vielä vaikka mitä tähteitä jäljellä (pakkasessa onneksi)

    1. Me oltiin aika maltillisia ruokien kanssa ja saatiin upotettua jämät viimeiset jämät ruokiin heti joulunpyhien jälkeen! Ihanaa vuodenalkua teille 🙂

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: