Torstain drinkkivinkki: Omenapilvi

Torstain drinkkivinkki on täällä taas! Kivistö lomaili pääsiäisen molemmin puolin ja nyt on pakko palautella aivonystyröistä mieleeni, mitä tämän viikon drinkkivinkistä löytyykään, sillä se nautittiin jo joitakin viikkoja sitten. Voitte sillävälin ihastella reilun kuukauden takaista tulppaanikimppua Kivistön astiakaapin päällä.

www.kivistossa,cin

Leipälaatikon päällä nököttävät kookosapinat jaksavat herättää minussa hilpeyttä. Ne tuntuvat vuorotellen hämmästelevän asioita, punovan juonia tai kauhistelevan minun ja Marin juttuja. Pilkullisen voileipäpaperin takana on piilossa suolasirottimet herra ja rouva Tonttu, jotka nekin uskolliset vahtivat tuvan menoa laatikon päältä.

No niin, omenaahan siinä ja pastista myös, tonicilla pidennettynä. Viime syksyn huippuhyvän omenasadon jäljiltä pakkasessa oli vielä pullollinen tuorepuristettua omppumehua, ihanan raikasta ja juuri sopivan makeaa. Join sitä, vaikka olen raa’alle omenalle allerginen. Pakkasessa allergeenit olivat hieman talttuneet, sillä tämä omenapilvicocktail ei kutittanut kurkkua ollenkaan.

Omenapilvi (1 annos)

0,5 dl tuorepuristettua omenamehua (tai esim. valmista cloudy apple-tyyppistä tuoremehua)
2 cl pastista
tiraus sitruunamehua
tonic-vettä
jäitä

Mittaa kaikki aineet paitsi tonic esim. sheikkerin lasiosaan ja sekoita. Laita lasiin muutama jääpala ja kaada sinne juuri sekoittamasi juoma. Pidennä tonicilla.

www.kivistossa.com

Advertisement

2 thoughts on “Torstain drinkkivinkki: Omenapilvi

Add yours

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: