Torstain drinkkivinkki: Pom and Jerry

Granaattiomena

Olemme tehneet drinkkivinkkejä ennenkin granaattiomenasta, vaikkapa nyt Granaattiomena-sumakkisourin, Yule Mulen ja Granaattinin. Tällä kertaa kokeilimme granaattiomenatäysmehua. Mehu on erilaista kuin siemenstä siilattu neste, herkullisen tummanpunaisen ruskeaa ja tottumattomalle todella vahvan makuista: happaman makeaa ja aavistuksen karvasta.

Päätin, että se sopii hyvin tuomaan luonnetta vodkan ja tonicin yhdistelmään, ja tein pitkästä aikaa pitkän juoman. Koska hippusen karvas juoma yleensä maistuu meistä kaikista parhaalta, päädyin vielä korostamaan mehun ja tonicin yhdistelmää muutamalla tipalla katkeroa. Sen voit toki jättää pois, jos ei kuulu lemppareihin tai ei löydy kaapista, juoma käy muuten vain nautittavaksi tai aperitiiviksi ilmankin.

Pom and Jerry

1 annos

4 cl vodkaa
8 cl granaattiomenatäysmehua
tonicia
jäitä
limelohko
(muutama tippa angostuuraa)

Täytä lasi jäillä. Kaada päälle vodka ja granaattiomenamehu ja halutessasi angostuura. Pidennä juoma tonicilla ja purista joukkoon limelohkon mehu. Tuikkaa puristettu lohko juoman päälle. Nautiskele.

Granaattiomenamehun saimme kokeiltavaksi Sevanilta, drinkkivinkin kirjoitimme mausta inspiroituneina omasta tahdostamme. Tätä mehua löytää K-Supermarketeista, mm. Helsingin Ruoholahdesta ja monista muistakin varustelluista K-kaupoista.

Advertisement

2 thoughts on “Torstain drinkkivinkki: Pom and Jerry

Add yours

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: