Le Creuset-arvonta

Arvonta6

Yhteistyössä Le Creuset

Muutama viikko sitten kehäkukat olivat vielä täydessä kukassa ja viiniköynnös mökin seinustalla vihersi. Syysauringon säteiden alla saattoi vielä nautiskella lounasta. Nyt aurinko paistaa jo niin matalalta, että se lämmittää pihaa seuraavan kerran vasta ensi vuoden puolella. Viimeisten syksynlämpöisten päivien tunnelmiin on mukava palata, kun vihmoo ja maisema on harmaa.

Arvonta5

Rakastamme värejä. Viileän mustavalkoisen sisustuksen ystävät saavat todennäköisesti jo molempien kotona pieniä ahdistuskohtauksia ja Kivistössä homma karkaa ihan käsistä. Pöytäliinat saavat kukkia kaikissa väreissä, mitä kirkkaampi räsymatto, sitä parempi ja kattaukset ovat enemmänkin runsaan iloisia kuin viileän tyylikkäitä. Enemmän on enemmän.

Arvonta2

Olimme siksi mielissämme, kun saimme vapaat kädet suunnitella syksyisen kattauksen ranskalaisen sipulikeiton oheen. Le Creuset’n valikoima pursuaa kauniita värejä ja poimimme sieltä kuvauksia varten kirjon syysfiiliksiin sopivia astioita. Vielä muutamat kukkaset ja lehdet syksyiseltä pihalta ja meidän näköisemme kattaus oli valmis soppahetkeen.

Arvonta9

Arvonta7

Näiden auringon muistojen ja syystunnelmien ohella saamme teille jaettavaksi myös ihanan arvontalahjan – uskomme että ruudun siltäkin puolelta löytyy värien ja Le Creuset’n arvostajia. Arvomme yhden paketin, joka sisältää 3 kpl Le Creusetin Heritage-sarjan punaisia ovaaleja uunivuokia: 29/24 cm, 35/28 cm ja 42/36 cm. Palkinnon arvo on 165 €. Kauniita ja klassisen mallisia vuokia voi käyttää monipuolisesti: paitsi uunissa, myös vaikka salaattivatina tai tarjoiluastiana. Vuokaa voi käydä kurkkaamassa hiukan tarkemmin täältä.

Arvonta3

Näin osallistut yllä näkyvän vuokasarjan arvontaan:

  • Jätä meille kommentti tämän jutun kommenttikenttään siitä, miten käyttäisit vuokaa: mitä niissä valmistaisit tai tarjoilisit.
  • Pidä huoli, että täytät sähköpostikenttään toimivan osoitteesi, sitä saamme voittajan kiinni.
  • Osallistumisaikaa on yksi viikko eli 7.11. saakka. Voittaja arvotaan 8.11.
  • Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostitse.
Advertisement

68 thoughts on “Le Creuset-arvonta

Add yours

  1. Rakastan Le Creusetin tuotteita. Ne ovat niin ihanan värisiä ja kauniin muotoisia. Minä tekisin erilaisia pataruokia, sillä ne ovat minun lemppareitani. Näitä astioita voisin pitää vain esillä esimerkiksi hedelmäkulhonakin kun ovat niin kauniita.

  2. Le Creusetin pata on lähes päivittäisessä käytössä ja aina esillä. Luulen että näillekin löytyisi kovasti käyttöä! Ihan ehdottomasti nuo pääsisi meidän joulupöytään, mutta ennen sitä tekisin monet laatikot ja paistokset mm.merimiespihviä hirvestä! 🙂

  3. Minä valmistaisin tietysti hyvää pataleipää pitkulaisena, kun vuoka sen kerran sallii. Ja tokihan sitä tulisi tehtyä ensi kertaa jo kauan haaveissa olleita karitsan potkia.

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: