Torstain drinkkivinkki: Mandariini glögitonic

Pikkujoulukausi on ihan nurkan takana ja tämän viikon drinkkivinkki sopii erinomaisesti juhlien tervetuliaismaljaksi. Joulua onkin kyllä ihan kiva jo pikkuhiljaa fiilistellä, itse olen tänä vuonna satsannut fiilistelyssä enemmän sisustus- kuin ruokapuoleen. Kynttilävarastot on täydennetty ja muutama uusi valosarjakin on tullut hankittua pimeitä iltoja sulostuttamaan.

www.kivistossa.com

Viikonloppuna saatetaan Marin kanssa vähän pysselöidä ja ehkä maistella mukilliset glögiäkin. Tämän viikon drinkissä maistuvat sesongissa olevat sitrukset ja häivähdys mausteista glögiä, jonka voi halutessaan korvata esimerkiksi vaalealla portviinillä.

www.kivistossa.com

Alla oleva ohje on yhdelle mutta samalla vaivalla sekoitat drinkin kaverille, tuplaat vain määrät!

Mandariini glögitonic (1 annos)

puolikas mandariini
2 cl viskiä
2 cl Blossa 15 glögiä
tonic-vettä
jäitä

Kuori ja lohko mandariini ja laita lohkot pieneen laakeaan kulhoon. Kaada päälle viski ja anna marinoitua n. 30 minuutin ajan aina välillä käännellen. Laita lasiin jäitä ja päälle mandariinilohkot. Kaada kulhossa oleva viski lasiin ja mittaa päälle vielä glögi. Toppaa tonicilla ja pyöräytä lusikalla ainesosat sekaisin.

www.kivistossa.com

Advertisement

4 thoughts on “Torstain drinkkivinkki: Mandariini glögitonic

Add yours

  1. Jos talvesta on pakko keksiä hyviä puolia, niin mandariinit (ja klementiinit ja mitä muita näitä nyt on)! Kilo menee illassa helpostikin perheen kesken. Pitää näemmä hakea pieni pullo viskiä, tää kuulostaa hyvältä! Hauskaa pysselöintiä!

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: