Leikkokukkakimpuista haaveilemassa – katso video!

Aiomme loppukesästä olla leikkokukkaomavaraisia! Muutama viikko sitten rakensimme viljelmillemme laatikot ja kylvimme ihanuuksia kasvamaan. Ja teimme siitä videon.

Pahoittelemme tuulen huminaa – vanha kalustomme ei pysy innostuksemme matkassa eikä kummankaan kameraan saa ulkoista mikkiä, joten jouduimme pärjäilemään kameran omalla mikrofonilla. Saatamme jossain vaiheessa panostaa – tuo homma oli tosi kivaa!

Mitäs te tykkäätte?

 

Advertisement

8 thoughts on “Leikkokukkakimpuista haaveilemassa – katso video!

Add yours

  1. Ihana, upea video! Näitä todellakin lisää! Te olette luonnonlahjakkuuksia kameran edessä. Hauskaa siinäkin mielessä, että minun yksi tämän vuoden päätöksiä oli kasvattaa enemmän kukkia ja pitää huoli että meillä on aina kukkia pöydällä kuten oli lapsuudenkodissani. Toistaiseksi olen ostanut pääasiassa torilta kukkia, sillä vielä menee omavaraisuuteen vähän aikaa. Mutta pikkuhiljaa, ehkä ekat siemenet jo kohta itävät…

    1. Kiitos, ihana kommentti! Meilläkin omavaraisuus jatkossakin kallistunee loppukesään. On ihan parasta lähteä viikonlopun jälkeen mökiltä ja viedä tunnelma mukanaan! Haluaisin ainakin uskoa, että omat puutarhakimput ilahduttavat viemisinäkin erityisesti.

    1. 🙂 kiitos! Kylläpä nämä kommentit nyt ilahduttavat! Istutuslaatikkoja näkyy täällä yhä enemmän kaupungeissakin kerrostalojen pihoilla, melkoista puutarhaintoa täällä alkaa näkyä!

  2. Mahtavaa, katson mielelläni näitä lisää! Aitoa elämää eikä mitään teennäistä, kulissimaista menoa. Teidän molempien äänetkin sopivat videolle niin hyvin, että näkisin tästä hyvinkin alkavan uuden uran puutarhurina.

    1. Tosi kiva kuulla 🙂! Jonkin verran jännättiin, mitä tästä tykätään, mutta vastaanotto on ollut hämmästyttävän positiivista. 😀

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: