Kivistössä on nyt podcast!

Meistä tuli podcast! Uudenkarheaa podia pääsee kuuntelemaan ja tilaamaan nyt ensivaiheessa Spotifyssä (etsi Kivistössä) ja soundcloudissa sekä tässä alla. Pian olemme myös apple podcast-sovelluksessasi, kunhan meidän syöte sinne hyväksytään.

Uusien jaksojen ilmestymisestä kerromme täällä ja Instassa (@kivistossa). Saattaapa tänne joskus ilmestyä joitain reseptejäkin, jos sellaisista jaksoissamme juttelemme. Instaan taas laitanme kuvia, jotka liittyvät jaksoihin. Ne tunnistaa aina tuolla podikannella merkityistä postauksista.

Tulkaa mukaan! Olemme tosi innoissamme! Vielähän me introssa ja ekassa jaksossa koputtelemme nauhoituspöytää ja muuta sellaista amatöörimäistä, mutta puutarhuri on oppivainen eläin. Lupaamme vähemmän häiriöitä jatkossa.

Kuuntele tästä lyhyt (mutta polveileva) intro podcastiin sekä ensimmäinen jaksomme, joka käsittelee kylvöjä ja taimikasvatuksia.

Kivistössä-podcastissa jutellaan kaikesta, mikä puutarhuroinnissa kiinnostaa: keittiöpuutarhasta, kesäkukista, perennoista ja puutarhan kausitöistä. Siinä sivussa sivutaan myös mökkeilyä ja ruoanlaittoa, ainakin. Liisa Heikuran ja Mari Cadaut’n podi jatkaa siitä, mihin Kivistössä-blogi jäi.

 

 

 

Advertisement

6 thoughts on “Kivistössä on nyt podcast!

Add yours

  1. Ihanat pätkät! Piti heti kuunnella kumpikin kun huomasin. Ja pöydän naputtelut vaan hymyilytti, kaikki inhimillinen on nyt huudossa! Teki mieli kommentoida ja kysyä ja keskyttääkin, mutta hyvää teki ihan vaan kuunnella. Näitä odotan paljon lisää (vaikka pidänkin välivuoden tomaateissa).

    1. Voi miten ihana kommentti! Tulipa hyvä mieli, ja lisää intoa tekemiseen. Miksi pidät välivuotta tomaateista? Onko kasvatuskalenteri ihan täynnä ilmankin?

  2. Minä vielä säästän kuuntelemisen viikonloppuun, kun on vapaata, nyt pitää vaan selviytyä työviikosta. Mutta Kivistön podcast tulee olemaan ensimmäinen koskaan kuuntelemani podcast. ❤

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: