Podcastissa biohiiltä ja no dig -metodia

Kivistössä-podcastin toisessa jaksossa sukelletaan todella syvälle kasvimaan multiin. Kaivelemme tietoa no dig -metodista ja biohiilen käytöstä, jota tänä keväänä Kivistössä on sekoitettu muun muassa uudistettuun laatikkotarhaan.

Jakson lopuksi käynnistyy sarja, jossa puhutaan kasvista, joka kiinnostaa just sillä hetkellä. Samalla selviää, että räpelö tarkoittaa jotain muutakin kuin soheltavaa ihmistyyppiä.

Kivistössä-podcast on kuunneltavissa ja tilattavissa Spotifyssä ja Apple podcasteissa!

<div style=”font-size: 10px; color: #cccccc;line-break: anywhere;word-break: normal;overflow: hidden;white-space: nowrap;text-overflow: ellipsis; font-family: Interstate,Lucida Grande,Lucida Sans Unicode,Lucida Sans,Garuda,Verdana,Tahoma,sans-serif;font-weight: 100;”><a href=”https://soundcloud.com/user-621668661-448160046″ title=”Kivistössä” target=”_blank” style=”color: #cccccc; text-decoration: none;”>Kivistössä</a> · <a href=”https://soundcloud.com/user-621668661-448160046/kivisto-ssa-k1j2″ title=”Kivistössä_K1J2″ target=”_blank” style=”color: #cccccc; text-decoration: none;”>Kivistössä_K1J2</a></div>

Advertisement

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: