Kivistössä-podcast jakso 3

Kivistön podcastin kolmannessa jaksossa käsitellään muutama kuulijakysymys ja pohditaan kivoja mökkituliaisia. Jakson kasvina on jotain, joka käy sekä keittiöpuutarhurin että leikkokukkatarhurin puutarhaan ja muuten vain komeaksi katseltavaksi.

Podcast löytyy Spotifysta ja Apple Podcasteista. Niiden lisäksi jakson voi kuunnella Soundcloudissa: Kivistössä · Kivistössä K1J3

Advertisement

5 thoughts on “Kivistössä-podcast jakso 3

Add yours

  1. Kiva podcast, teitä on aina kiva kuunnella:)
    Tomaatinkuorisuola kuulostaa hyvältä,itse olen tehnyt vain sitruuna-ja rosmariinisuolaa.

  2. Cardoni muuten, en tiennyt tuota nimeä sille,mutta kun googlasin, niin näin että tuttu kasvi. Sitä on täällä toreilla ja vihanneskaupoissa keväällä, pääsiäisen aikoihin, ja monet rakastavat sitä. Itse ostin kerran mutta olin vähän että hmmm mitäköhän teen siitä , enkä niin innostunut,mutta monet niin rakastavat sitä täällä joten sen on pakko olla hyvää kun sitä tekee oikein.

  3. Hups eli vielä yksi kommentti.- Ruotiartisokka eli kardooni on täällä suosittua etenkin marokonjuutalaisten parissa. Tässä video, jota ei tarvitse kuulla, riittää että katselee. Videon alussa vanha isoäiti ensin puhdistaa kardoonit, sen jälkeen tekee lihapullia, kohdassa 6.58 min näkee mitä hän tekee puhdistetuille kardooneille, ja lopuksi hän lisää lihapullat kardoonien päälle. https://www.youtube.com/watch?v=WhSiEmngomc

Jätä meille kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: